Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie

Hi!


Mijn naam is Anne Waanders, Orthomoleculair Epigenetisch BrainQ Therapeut, sportieve moeder van 2 kinderen en woonachtig in Lichtenvoorde. In januari 2022 ben ik mijn praktijk 'OrthoFysiek' gestart waarbij mijn werkgebied veelal Oost Gelre betreft. Daarnaast werk ik met veel plezier als Docent Bewegingsonderwijs in het Basisonderwijs.

Mijn passie voor de orthomoleculaire geneeskunde begon na de komst van mijn zoon. In deze tijd, waarin een postnatale depressie de overhand nam, ging ik op zoek naar de oplossingen voor mijn klachten die ik daarvan ondervond. In deze lastige tijd heb ik kennis mogen maken met verschillende alternatieve geneeswijzen. Tijdens dit proces raakte ik steeds meer gefascineerd door de werking van lichaam en geest.


Ik ben veel boeken gaan lezen en stap voor stap leerde ik wat ik op emotioneel vlak en fysiek vlak nodig had om weer fit en gezond te worden.


Na mijn herstel ben ik met vol vertrouwen mijn 2e zwangerschap in gegaan. In deze zwangerschap heb ik geleerd meer naar mijn lijf te luisteren met als gevolg het maken van bewuste keuzes. Na de bevalling heb ik een fijne tijd gehad waarin ik mezelf de kans gaf rustig te herstellen van mijn zwangerschap.


Binnen mijn praktijk 'OrthoFysiek' behandel ik chronische gezondheidsklachten zoals Burn-out, Depressie, Hormonale klachten, Obesitas, etc.

Ik baseer mijn bevinding op een uitgebreide anamnese met daarbij eventueel aanvullend onderzoek zoals regulier bloedonderzoek of een EMB-test. Ik onderzoek de oorzaak van jouw klacht(en) om zo tot een sneller en meer duurzaam herstel te komen. Ik help je graag met je gezondheidsklachten en het geeft mij voldoening wanneer ik zie dat met een klein beetje hulp al positieve stappen gezet worden.


Alles staat met elkaar in verbinding waarmee ik bedoel dat wanneer je geest niet optimaal werkt dit zich uit in lichamelijk klachten en andersom. Mijn motto is niet voor niks 'Mens Sana In Corpore Sano' wat betekend 'Een gezonde geest in een gezond lichaam'. Ik help je graag met het in balans brengen van je fysieke en mentale gestel zodat jij weer energie krijgt om te doen waar je blij van wordt!'Mens Sana In Corpore Sano'


'Een gezonde geest in een gezond lichaam'


Opleidingen:

 

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Ortho Health Foundation

 

Orthomoleculair Specialist Sport
Ortho Health Foundation

 

Medische Basiskennis

Total Health


BrainQ Therapeut

Evenwijs


Farmacologie

Evenwijs

 

 

Bijscholingen:

 

Masterclass Keto-Detox
Ortho Health Foundation

 

Masterclass Long Covid
Natura Foundation

 

Masterclass Schildklier & Hashimoto
Natura Foundation'To be the best me I can be'

unsplash